m/SIX søger en ambitiøs Senior Analyst

Hvem er vi?

m/SIX er et nyt bureau i det danske marked og er blevet etableret med ambitionen om at være digitalt fokuseret og agile. m/SIX er født i den digitale tidsalder, hvor data og teknologi er centralt for alt, hvad vi gør. m/SIX er derfor et datadrevet bureau, som gør os i stand til at forstå vores kunders kunder.

m/SIX har en flad organisationsstruktur med danske kontorer i Århus og København med 25+ ansatte. Stillingen som Senior Analyst er til vores kontor i Antonigade i hjertet af København.

Jobbet

Vi søger en stærk analytiker, som er i stand til knivskarpt at formidle resultater på alle niveauer i vores kunders organisation. Du brænder for at gøre en forskel og ser et stort potentiale i at udnytte og udforske alle former for datakilder. Du trives med udvikling og ser mange muligheder i et hurtigt omskiftende medielandskab, hvor især de digitale platforme giver nye muligheder for at forstå forbrugerne.

Du har en stærk talforståelse og møder du nye datakilder, er du skarp til at danne dig overblikket og se muligheder i dataintegration, databaseanalyser og komplekse problemstillinger. Du kan omsætte resultater til konkret rådgivning og klare anbefalinger i forhold til kundernes kommunikationsudfordringer.

Arbejdsområdet er en hjørnesten i m/SIX, og vi søger derfor en person, som kan være med til at videreudvikle vores forretning, og som tør gå nye veje og udfordre konventionelle tilgange. Jobbet som Senior Analyst kræver en person, som selvstændigt kan udvikle og rådgive vores kunder.

Du kan forvente en social og arbejdsmæssig livlig hverdag med mange bolde, der alle skal i mål, så det er vigtigt, at du er god til at danne dig et overblik og formår at prioritere i en travl hverdag.

Faglige kvalifikationer

– God forretningsforståelse, evner at udfordre og rådgive kunder på et strategisk niveau og se holistisk på deres analysebehov – hvad enten det er kvalitativt eller kvantitativt

– Videregående uddannelse på kandidatniveau, inkl. statistiske fag/kurser

– Stor forståelse for de digitale platforme, og du forstår at skabe indsigter ved brug af digitale kilder

– Analytisk stærk og interesse for marketing, analyse, reklame og kommunikation

– Detaljeorienteret og vant til at arbejde selvstændigt
Evner at formidle analytiske indsigter på en overskuelig og forståelig måde

– Er superbruger i Excel og PowerPoint

– Gerne kendskab til SPSS, R eller Power BI (men det er ikke et krav)

– Sprogevner inden for engelsk er en forudsætning i såvel skrift som tale

– Minimum 3 års erfaring fra et konsulenthus, mediebureau, analyseinstitut eller anden relevant erfaring

Ansøg her


Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Data & Audiences, Helene Thoresen på tlf. +45 31 19 28 24.

m/SIX er en del af GroupM og er derved en del af WPP, som er en af verdens største marketing- og kommunikationsnetværk. Vi rådgiver en lang række annoncører og reklamebureauer om kommunikation, mediastrategi, mediaplanlægning, forhandling, indkøb, formidling samt brandanalyse og reklametracking.

SE FLERE

/NYHEDER

SE FLERE


/NYHEDER