m/SIX løber, for 3. år i træk, afsted med en Rambuk

m/SIX og Kvik Køkkener løb, for 3. år i træk, afsted med en Rambuk for kampagnen “Everyone has the right to a cool digital program”. “Vedholdenhed” må være det rigtige ord til at beskrive sejren, hvilket også var, hvad juryen havde lagt vægt på i deres votering.

Det var i kategorien “Programprisen” at det lykkedes m/SIX at hive endnu en pris hjem. Vi er utrolig stolte af at have så modige kunder på bureauet, som gør, at der skabes kontinuerlige resultater over lang tid, hvilket man må sige er tilfældet med Kvik.

Kvik’s CEO, Jens-Peter Poulsen, siger selv om sejren:

”Dear All. Congratulations – third in a row. I am impressed. Well done by you and our friends at m/SIX. What seperates the real winners from one-off’s is that they keep raising the bar for themselves….we have done that.”

Du kan finde listen med årets vindere her

SE FLERE

/NYHEDER

SE FLERE


/NYHEDER