OM

OM

Hvordan ser fremtidens mediebureau ud? Mange bureauer hævder at være anderledes, dem der tænker ud af boksen - dem der forandrer verden. Det er umuligt at være sikker på svaret. Men hvis du lancerede fremtidens mediebureau i dag, så ville det formentligt ligne m/SIX.

Et bureau hvor data og teknologi, er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør. Et bureau, der fra starten har været baseret på digital og performance-driven marketing.

Et bureau med en udfordrende mentalitet og en fleksibilitet der gør det muligt, at tilpasse nye modeller og måder at arbejde på for at imødekomme kunders behov.

Det danske m/SIX har rødder i det tidligere Mediabroker som, bl.a. er kendt for at besidde en dyb indsigt og forståelse for kundernes forretning og hvor grundlaget for strategier er baseret på data. Vi har taget alle vores bedste kompetencer med os og forenet med ny indsigt, hvilket gør os både robuste men også reaktionære og innovative.

m/SIX er et joint venture mellem ledende uafhængige kreative agenturer, The & Partnership og GroupM.

   

/LEDERGRUPPE

PARTNER IN

PARTNER IN

 

m/SIX er partner i The & Partnership, et uafhængigt agentur, hvor de fleste ejere er grundlæggere og partnere i de enkelte virksomheder og deler bundlinje. The & Partnership er en tværfaglig kommunikationsgruppe bygget til dagens komplekse industrilandskab og består af 15 agenturer, der spænder over fire kontinenter, med 1.500 medarbejdere.

Agenturet er sammensat af diverse kompetencer, herunder kreativitet og design, medieplanlægning og indkøb, indhold og digitalt engagement, PR og influencer marketing, live events, dataanalyser og CRM.

The & Partnership er støttet af WPP, verdens største kommunikationsbureau netværk, som både er partner og en betydelig minoritetsaktionær.